CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

13 Μαρ 2008

News: Φινάλε για το Prison Break?

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008

Tη γη κάτω από τα πόδια μας χάσαμε όταν πληροφορηθήκαμε ότι το επεισόδιο 13 του τρίτου κύκλου του Prison Break αποτελεί και το Winter Finale της σειράς, καθώς για άλλη μία φορά -η πρώτη ήταν με την απεργία των σεναριογράφων πριν τα Χριστούγεννα- οι Prison Break βραδιές θα «πάγωναν».

Μα καλά τι έγινε;
Στα δύο τελευταία επεισόδια (12 και 13) οι υπεύθυνοι της σειράς τα δίνουν όλα (το μόνο που ξέχασαν είναι να μοιράζουν μαζί με κάθε επεισόδιο και .... υπογλώσσια)! Οι «φίλοι» μας καταφέρνουν με μαγικό τρόπο να αποδράσουν από τη Σόνα και η συνέχεια είναι συναρπαστική, καθώς ο Μάικλ είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για το θάνατος της Σάρα και έτσι κυριευμένος από άσβεστο μίσος οπλοφορεί έτοιμος για όλα....

Τι ανακαλύψαμε;
Επειδή η αγωνία έφτασε στο απόγειο της, κάναμε μία βόλτα στα απανταχού cine-blogs και cine- sites μήπως μάθουμε κάτι νεώτερο.
Ιδού τι ανακαλύψαμε:

- Το επεισόδιο 14 θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο και θα έχει τίτλο «The Messenger». Οι δρόμοι του Μάικλ και Λινκ θα χωρίσουν...

- Φημολογείται ότι η Σάρα, η γιατρός/ κοπέλα του Σκόλφιλντ είναι ζωντανή. Που το στηρίζουν αυτό; Στο ότι η Εταιρεία είχε σκηνοθετήσει στον πρώτο κύκλο το θάνατο του αδελφού της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

- Κατά 99,9% θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος της σειράς!